Детска дървена кухня W10C493J

  • Наличност:
    В наличност
  • Модел:
    GINGER - W10C493J
  • 279.00лв. 237.00лв.


Описание

Детска дървена кухня, която има всичко необходимо, за да има Уау ефект, когато я представите на Вашето дете. С аксесоари, осветление, звукови ефекти, тя е специално направена за деца. С нея малкият готвач може да сготви чудесни ястия и в същото време да се забавлява.

Тази Детска дтска дървена кухня е чудесно копие на смело дизайнерско решение за истинска кухня.Оборудвана е с всички необходими домакински уреди. Изработена от MDF плоскост, боядисан с безопасна боя в елегантен скандинавски стил. Богато оборудваната кухня, в бял цвят с модерни тухлиби била чудесният кухненски бокс във всяка детска стая, където Вашето дете и неговите приятели биха се забавлявали чудесно.


Детската дървена кухня е със звукови и светлинни ефекти и позволява на малките да се збавлявт по време на готвене. Светлинните и звукови ефекти изискват 4 x AAA батерии и 2 x 1,5 V AA батерии (не са включени в комплекта).


Комплектът включва: мивка с кран, хладилник, машина за кубчета лед, фурна, котлони, микровълнова печка, абсорбер, куки


Съдове: тенджера с капак, тиган, шпатула, бъркалка, 2 x ръкавици, чаша за лед, ледени кубчета

Светлинни ефекти на: котлони, фурна, микровълнова печка

Детската дървена кухня е ролева и образователна играчка, с която детето може да развие знанията си за ежедневните кухненски дейности. Тя стиулира отношението към готвенето, насърчава взаимодействието родител-дете. Светлинните ефекти на кухнята симулират реалистична сцена за готвене.

Всяка ролева игра има своите надграждащи ефекти за рзвитието на Вашето дете.


Тази Детска дървена кухня разполага с много копчета и врати, което подпога умението на децата да развиват двигателните си и координационни умения.

Чудесен подарък както за момче, така и за момиче


Детската дървена кухня е тествана за безопасност, здравина и стабилност и отговаря на всички европейски стандарти.


За деца над 3 годишна възраст.


Размери: 65x30x93 см
Материал: MDF
Тегло: 11.3 кг.

Разгледайте нашите предложения за мебели за детска стая