КОШОВЕ ЗА ПРАНЕ


Редът у дома зависи и от помощните кошове за организиране на пространството.

Ваш помощник в това нелеко начинание са Кошове за пране, които могат за бъдат в унисон с интериора Ви и в същото време да бъдат изключително удобни.

Ако търсите лекота - изберете текстилен кош за пране, ако харесвате уюта на ратана поръчайте ратанови Кошове за пране, а ако Вашето домакинство е ориентирано към ретро стилистиката разгледайте Кошове за пране във винтидж и ретро стилистика.

Не се колебайте да поставите Кошове за пране навсякъде, където има пране - в детскта стая, в мокрото помещение, в спалнята. Днес те се изработват в толкова много варианти, че винаги можете да откриете своя Кош за пране, който освен че ще изпълнява функциите си безупречно ще радва и очите ви.
Показва 1 до 12 от 23 (2 страници)

Кошове за пране са аксесоар за всеки дом, който може да сложи ред в планините от мръсно пране и да Ви накара да се почувствате по-организирани в ежедневието си.

Най-добрите Кошове за пране на база функционалност

Прекарахме повече от 50 часа в търсенето и тестването на различни Кошове за пране в разнообразие от материали и размери. В крайна сметка се спряхме на 6 вида Кошове за пране, които според нас са най-надеждни – дишащи, лесни за поддръжка, преносими. Съобразихме тези характеристики, за да направим възможно най-лека задачата Ви с избора на Кошове за пране.

Първо се спряхме на най-опростените Кошове за пране, които освен, че са изключително функционални имат и дълъг живот – пластмасовите. Тук можем да кажем само добри думи – побират без проблем достатъчно количество пране, идеално вентилирани са, почистват се лесно с влажна кърпа. Наличните подвижни или неподвижни дръжки улесняват пренасянето им.За онези от Вас, които имат повече място за поставяне на Кошове за пране и искат да сортират прането в движение, още преди поставянето му в пералнята – могат да направят това с този тип Кошове за пране с отделения за разделяне на цветното от бялото и черното пране. Когато се спрете на подобно решение, обърнете внимание на рамката – тя трабва да бъде стабилна, така че да не се деформира при поставянето на големи количества пране във всяко от отделенията. Все пак, имайте предвид,  че тези кошове за пране заемат доста място и ако не разполагате с такова по-добре помислете за стандартните варианти без предварително разделяне на прането по цветове.


Какъв да е материала на Вашите Кошове за пране?

Подбрахме за Вас Кошове за пране от различни материали с идеята по-скоро да Ви ги представим, а не да изразяваме конкретна пепоръка.

Пластмасови Кошове за пране

Докато плитките Кошове за пране са по-лесни за пренасяне и маневриране при пренасяне, то високите пластмасови кошове също имат своите предимства. В тях може да побирате доста сериозно количество пране, но имате предвид, че някои дрехи ще останат скрити от погледа Ви през седмицата, защото на практика няма да виждате съдържанието им.

Метални Кошове за пране

Металните Кошове за пране са доста атрактивна придобивка. Независимо от факта, че са метални – те не са тежки и са удобни за пренасяне, но ние категорично заставаме зад идеята, че са подходящи за по-малки обеми пране.

Кошове за пране тип торба

Този тип кошове торба не се ползват много, но те имат доста предимства, които е добре да имате предвид, когато избирате следващите си Кошове за пране.

Кошове за пране тип торба събират доста повече пране от статичните такива. Другите им предимства са, че лесно могат да бъдат пренасяни както и, че лесно могат да бъдат прани и поддържани в добър хигиенен вид.Ратанови Кошове за пране

Специално на нас ратановите Кошове за пране са ни любими, защото освен че вършат чудесна работа, те са и прекрасно допълнение към интериора. Разнообразието от ратанови Кошове за пране е голямо – има такива, направени от истински ратан, а и други напавени от подходящи треви като хиацинт. Всички изглеждат много уютно. Можете да ги поддържате лесно с влажна кърпа за външните части. Вътрешната поддръжка е решена в повечето случаи с текстилна торба. Нея може да отстраните лесно и да изперете. Освен това, тя би предотвратила и закачане на дехите към някое измъкнало се стръкче от ратана. Тук, онова, което трябва внимателно да съобразите е размера им. Те биха заели съответното място в помещението, където ще ги поставите. Не можете да разчитате, че ще ги сгънете или приберете в шкафа. В този смисъл, преди да преминете към покупката на Кошове за пране от ратан, изберете място, оразмерете го предварително с рулетка като ширина, височина и дълбочина и едва тогава преминете към проучване на моделите и цените на Кошове за пране.Висококачествени метални Кошове за пране

А пазара има огромно разнообразие от Кошове за пране. От тях със стил и голяо разнообразие от обеми се отличават металните Кошове за пране. Може да ги намерите както в по-евтини, така и в по-скъпи варианти. Все пак, имайте предвид, че Кошове за пране не се купуват всеки ден и ако имате възможност да инвестирате в качествени Кошове за пране, направете го – усилието си заслужава.


 

Текстилни кошове за пране

Текстилните Кошове за пране могат да бъдат чудесно решение, когато имате нужда от повече от един кош в къщи. Може би Кошове за пране трябва да поставитев стаите на любимите си тинейджъри, а да не събирате прането от гардеробите и, където те обичат да оставят дрехите си. Текстилните Кошове за пране притежават всички характеристики, които правят един кош добър – имат дишаемост, лесно преносими са, ако не се ползва известно време може да се сгъне и прибере и няма да заема място.

Какви Кошове за пране да избера за моя дом?

Изборът на кошове за пране, както стана ясно по-горе минава през установяване на размера, който Ви е необходим, минава през материала и разбира се не на последно място застава и цената. Все пак, нашият съвет е да вземете Кошове за пране, които се вписват най-добре в интериора Ви, функционални са по начин, които Ви удовлетворява и дизайнът им Ви харесва. Все пак, ще ползвате Кошове за пране пез елия си живот и би било добре те да бъдат радост за окото и улеснение в ежедневието. За добрите Кошове за пране не е необходимо да бъдат скъпи – те просто трябва да вършат работа, по начин, който е удобен на Вас и членовете на Вашето семейство.