ДЕКОРАТИВНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ


Декоративни възглавници са онези цветни петна във Вашия дом, които ви зареждат с енергия, когато се приберете у дома. Изберете Декоративни възглавници според Вашите цветови предпочитания и в най-удобния за Вас разме. Заложете на естествени материали - те не запаряват и правят Декоративните възглавници приятни за използване. 

Още много отдавна Декоративни възглавници са били използвани за да придадат определено излъчване на интериора. Също така те са били и неизменна част от усещането за уют и удобство. Декоративни възглавници на практика може да поставяте навсякъде - на дивана, на кухненския ъгъл, на любимия си стол. С тях можете да допринесете за обогатяване на излъчването на помещението, което сте избрали да разкрасите.
Показва 1 до 12 от 65 (6 страници)

Декоративни възглавници – как да изберем?Беше петък вечер и тъкмо бях сложила детето да спи. Трябваше да купя някои неща за групови занимания, които имах на следващия ден и излязох.

Има нещо много специално в разходките в ранна привечер из града без детето. Усещах го сякаш животът ми се променя.

Купих 10 декоративни възглавници – 10. Никой няма нужда от 10 Декоративни възглавници наведнъж, но ако и Вие го правите, значи ме разбирате. Прибрах се вкъщи и казах на приятеля си, че вероятно ще върна повечето от тези Декоративни възглавници, но започнах да ги редя по леглото в различни позиции и съчетания. Беше невероятна вечер.


След доволно количество проби и грешки за комбиниране на новите Декоративни възглавници сведох числото им до 3. Те бяха от сходен по текстура материал и се комбинираха добре с една, която вече имах изработена от кожа.Това, че разполагах с 10 Декоративни възглавници ми даде възможност да изляза от зоната си на комфорт и да разбера някои основни неща за това как да правим избор на Декоративни възглавници, които да не налага купуването и носенето до вкъщи на 10 брояДекоративни възглавници – разнообразие от форми

Имаше времена, когато Декоративни възглавници се предлагаха само в квадратен вариант. Да откриеш правоъгълни Декоративни възглавници беше доста трудно.За щастие, това вече не е така и можем да открием различни по форма Декоративни възглавници навсякъде.

Петък вечер – докато се разхождах из тези притихнали острови на красотата-мгазините за текстил, видях разнообразие от форми на Декоративни възглавници – кръгли, квадратни, правоъгълни,за сядане на пода.

Ако имате съмнения какви Декоративни възглавници да изберете и формата им е твърде еднаква за постигането на желания от Вас ефект, то е време да се замислите за такива с различни форми.

Всъщност различната форма в групата Декоративни възглавници разчупва усещането за просто струпване и създава усещането за ред и композиция. Когато избирате Декоративни възглавници за Вашето легло, никога не забравяйте и възглавницата за сън – тя също влиза в крайната сметка на това как ще изглежда леглото Ви в ежедневието.

Декоративни възглавници – как да редим слоевете

 

Златното правило е да поставяте по-големите Декоративни възглавници отзад, а по малките Декоративни възглавници по-напред като ги степенувате по големина. Също така, както намалявате размера на Вашите Декоративни възглавници, така трябва да намалявате и количеството им на всеки ред. Помислете как бихте групирали членовете на Вашето семейство за Семейна снимка – и го приложете върхе Вашите Декоративни възглавници.

Аз лично, Ви съветвам да избягвате Декоративни възглавници, които са с размер по-малък от 40/40 см. Всичко под този размер се изгубва в пространството или в композицията, която искате да създадете. 


Декоративни възглавници – да поговорим за шарката/десена

Шарките объркват хората и те понякога се плашат от тях. Виждайки снимки онлайн на комбинирани помежду им разнородни шарки в Декоративни възглавници, те си мислят – Как изобщо на човек може да му хрумне да комбинира така декоративни възглавници. Всъщност, всичко зависи от личния Ви вкус и от усещането, което оставят у Вас избраните шарки на Декоративни възглавници.

Декоративни възглавници с шарки не изглеждат като стени с тапети

т на нещата да покажат силата на формата и да разгърнат цветовете си, но при избора на Декоративни възглавници можете спокойно да заложите на пъстрота. Ако, пък искате да останете неутрални /разбирайте да заложите само на цветове, а не на шарки/, то тогава може да го направите като изберете Декоративни възглавници с различна структура на плата – най-простият пример е такава с релеф и такава без релеф.

Ето пример за различни структури – на едно място можете да сложите кожена, кадифена, джинсова, бохо стил Декоративни възглавници. Заедно, тези Декоративни възглавници създават усещане за цялостност като никое друго.

Декоративни възглавници – как  да съчетаете цветовете?

Личният ми вкус е твърде неутрален – в къщи всяко нещо е едноцветно, но си давам сметка, че това не означава скучно. Комбинацията от цветове и структури всъщност създава онова усещане за виталност или спокойствие в зависимост от мястото , в което се намирате в моя дом.

Вкусът ми, обаче се променя – насокро видях онлайн стена от дома на Лени Кравиц с палмови листа – смятам скоро и аз да направя подобна. Изглежда наистина вдъхновявщо и би разчупила монохромността на цветовете.Ако едноцветното е трудно да бъде променено – например Вашият диван, осветление и други – то това не е валидно за Вашите Декоративни възглавници – те са доста по-евтини и лесни за подмяна.

Да си поиграете с цветовете на Вашите Декоративни възглавници е забавно и вдъхновяващо, а моментът, в който постигнете желания ефект е уоу усещането, че нещата са се получили както трябва.

Говорещите на висок глас имат нужда от публика

Всеки от нас има поне по един приятел, които винаги иска да е в центъра на вниманието. Те винаги имат да разкажат поредица от много драматични моменти, които им се случват непрекъснато. О, да, и аз имам такива приятели.Тези мои приятели са забавни, но те имат потребност някой да ги слуша, някой да ги прегърне, някой да ги подкрепи. Те не могат да изразят себе си, когато са свързани с друг високо говорещ индивид, защото няма да бъдат в центъра на прожекторите.

Да избереш Декоративни възглавници е нещо като да избереш приятел. Ако изберете Декоративни възглавници, които приковават вниманието към себе си, то задължително им изберете приятели, които ги подкрепят и успокояват.

Това не означава, че трябва да имате само една възглавница, която е ярка, но означава, че трябва да помислите добре, когато избирате другите Декоративни възглавници. Това е като момент, в който планирате парти и на него е поканен този приковаващ вниманието към себе си приятел – на това парти не бива да има още един такъв. Същото е и с Вашите Декоративни възглавници – не прекалявайте с онези от Вашите Декоративни възглавници, които силно правят впечатление – достатъчно е да имате една такава.


Декоративни възглавници и легло в торбичка

Какво ли означава това? Вече на пазара има готови решения за цялостна визия на Вашето легло. Това със сигурност е много удобно,но по мое мнение и доста скучно. Разбира се, винаги има компромис – купете цялостната визия, но оставете избора на Декоративни възглавници на Вашето въображение.


Има и един последен щрих, който е добре да поставя, когато говорим за Декоративни възглавници. Понякога харесваме калъфки за Декоративни възглавници и в този момент се нуждаем да закупим пълнеж за Декоративни възглавници. Има най-различни пълнежи, но ние препоръчваме да купувате такъв, който е добре напълнен, за да може Вашите Декоративни възглавници да изглеждат опънати и ведри, а не спъхнати и тъжни..

Общо казано – изборът на Декоративни възглавници за Вашето легло или диван е нещо забавно, а аз се надявам да съм Ви била полезна с този материал за Декоративни възглавници.

И, ако все пак купите над 10 Декоративни възглавници наведнъж, за да пробвате как те изглеждат най-добре – споделете с мен. С радост ще установя, че не съм единствена J, която се старае да постигне най-доброто с подходящите Декоративни възглавници.