КРЪГЛИ ПОКРИВКИ ЗА МАСА


Ако сте решили, че кръглата маса е оптималното решение за Вашия дом, то със сигурност ще имате нужда от Кръгли покривки за маса.

Предлагаме както готови покривки за Вашата кръгла маса, така и такива, които шием в стандартни и индивидуални размери.

Ако имате нужда от консултация за Вашата Кръгла покривка за маса не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0884 748 884
Показва 1 до 12 от 17 (2 страници)

Кръгли покривки за маса – как да купувате онлайн.

Ако планирате сватба или голямо събитие изборът на Покривка за маса е един от основните вълнуващ моменти, тъй като гостите Ви ще седят на масата и това ще бъде част от тяхната среда. Затова, когато избирате Покривки за маса Вие трябва да бъдете сигурни, че ще изберете такива, които ще направят преживяването неповторимо.

Ако сте се спрели на Кръгли покривки за маса, то тогава Вие имате на практика неограничени възможности. Кръгли покривки за маса са една от най-популярните опции за сватби и големи събития. Те могат да бъдат в различни стилове и успешно да се съчетават със столовете и цялостната обстановка. Просто трябва да изберете Кръгли покривки за маса, които подхождат на събитието, което организирате.

Тъй като основният момент, когато изграждате визията на масата, например за сватба или семейно събиране е покривката, то Вие е хубаво да изберете правилната такава. Ако вече сте набелязали или пък все още нямате никаква идея какви да бъдат покривките за маса, ние ще се опитаме да Ви помогнем с някои полезни съвети относно избора на Кръгли покривки за маса.


 


Ето няколко фактора, които трябва да имате предвид, когато избирате Кръгли покривки за маса.

Изберете тема на сватбата или събитието, за което избирате Кръгли покривки за маса

Изборът на тема на събитието, независимо какво  е то е наистина голямо предизвикателство. Можете да изберете сред хиляди налични теми,  можете да създадете и собствена тема, базирана на личните ви предпочитания и житейски опит.

От традиционен или рустик до модерен или бохо шик, изберете тема за Вашето събитие, която най-добре приляга на възприятията Ви. Можете да създадете и тема, която прелива от една стилистика в друга и да се получи интересно решение. Не ограничавайте фантазията и въображението си. Когато изберете тема, идва ред на изборът на Кръгли покривки за маса съответни на избраната стилистика – тук трябва да помислите за материал и шарка на Вашите Кръгли покривки за маса.

     


Как да изберете цвят за Вашите Кръгли покривки за маса

Всяка тема на събитие всъщност разумно ограничава избора на материя и цвят на Вашите покривки за маса. Темата задава ясно и категорично цветовите гами, в които можете да се движите при избор на Кръгли покривки за маса. Когато избирате цветът на Вашите покривки за маса задължително имайте предвид и сезона.

Светлите цветове придават по класически и небрежен стил на Вашите Кръгли покривки за маса, докато тъмните цветове допринасят за по-завладяващ ефект, когато са в комбинация с правилните аксесоари. Винаги избирате цвета на Вашите Кръгли покривки за маса и прилежащите аксесоари, имайки предвид наличното оборудване, за да не изглеждат прекалени или не на място.

За да постигнете съвременно романтично звучене на Вашето събитие изберете Кръгли покривки за маса в неутрална цветова гама. Можете да добавите и някои специфични рустик елементи в нюанси на синьото или зеленото, за да постигнете отличен резултат. 


Определете шарката и материала на Вашите Кръгли покривки за маса

Ключът за красиво подредената маса е материалът, от който ще изберете да бъде изработени Вашите Кръгли покривки за маса. Има разнообразие от материали, сред които можете да изберете – лен, памук/полиестер, плюш, сатен и др. Целта за употребата на Кръгли покривки за маса ще повлияе избора Ви на материал, които да използвате, за да направите Вашето събитие блестящо.

Луксозните Кръгли покривки за маса, изработени от сатен или плюш са сериозна инвестиция, но са перфектни за официални събития. Излъчването на Кръгли покривки за маса от такива материали е коренно различно от това на памучните или полиестерни покривки. Всъщност си струва по-скоро да наемете такива Кръгли покривки за маса, отколкото да ги купувате или да Ви бъдат правени по поръчка. Естествено, ако са Ви необходими само няколко на брой Кръгли покривки за маса – по-добре е да си ги поръчате, защото няма да има нужда да правите компромис с нюансът на цвета или размера на покривката. При предлаганите под наем Кръгли покривки за маса, те са фиксирани и със сигурност ще се появи елемент, с който трябва да направите компромис. Ако смятате да поставите допълнителен текстилен акцент върху избраните Кръгли покривки за маса като тишлайфер, направете го без колебание, защото наслагването на различни цветове, текстури и шарки правят Вашата маса още по-интересна и привлекателна за присъстващите.

Кръгли покривки за маса – имайте предвид аксесоарите, с които ще ги използвате. 

Когато избирате Кръгли покривки за маса имайте предвид аксесоарите, с които ще ги използвате. Цветът на Вашите Кръгли покривки за маса и стилистиката, която сте определили трябва да се съчетава с цветовете на калъфите за стол, цветовете на салфетките и дори с цветовете на завесите, ако в помещението има такива

Измерете масите, преди да поръчате Вашите Кръгли покривки за маса

След като сте избрали мястото на провеждане на Вашето специално събитие, Вие вече имате на разположение маси с фиксиран размер. Преди да поръчате Кръгли покривки за маса измерете внимателно наличните маси. Обикновено кръглите маси са с диаметър 160 или 180 см. Едната е подходяща за 6 госта, а другата за до 10 госта.

Измерете диаметърът на масата прецизно и след това добавете към диаметъра падането, което си представяте Вашите Кръгли покривки за маса да имат във връзка с темата и всичко останало, свързано със събитието.

Кръгли покривки за маса – Колко см да падат отстрани.

Така нареченото падане на покривката е дължината на покривката от ръба на масата до земята. Къде да спира това падне – решавате Вие. Има три основни дължини на падането на Кръгли покривки за маса, които можете да имате предвид, преди да поръчате.

Половин падане на Кръгли покривки за маса – Идеалното решение за небрежен стил. Дължината на покривката е до половината на краката на масата

Цяло падане на Кръгли покривки за маса – това е за супер класни събития. Тук покривката опира в пода.

Набрано падане на Кръгли покривки за маса – покривката се изработва с дължина до пода и се набира с придържащи елементи отстрани за шик ефект.

Измерете дължината на падането, което обслужва целите на Вашите Кръгли покривки за маса, удвоете резултата и след това съберете с вече измерения диаметър на масата. Например, ако диаметърът на масата е 120 см, а падането на покривката е 40 см, то тогава Вашата сметка би изглеждала така: 120 + 40 + 40 = 160 см.

Преди да изберете Кръгли покривки за маса – определете бюджет, които сте готови да похарчите за тях.

След като вече сте решили какъв цвят, шарка и размер Кръгли покривки за маса да поръчате трябва да проверите какви са наличните варианти, отговарящи на Вашия бюджет. Бъдете разумни, поставете реалистичен бюджет, без да се надявате на крайно ниски или твърде високи цени. Естествено, вземете предвид броя на масите, на които искате да поставите Кръгли покривки за маса, преди да направите своя избор.

Обобщение Кръгли покривки за маса

Кръгли покривки за маса, подбрани правилно  за конкретно събитие могат да бъдат гвоздеят на  програмата. Не се притеснявайте да поръчате такива, които смятате, че биха допринесли най-пълноценно за перфектното излъчване на Вашето събитие.

Кръгли покривки за маса могат да бъдат в основата на тов Вашето събитие да изглежда стилно, цветно, елегатно или небрежно и с удоволствие можете да запечатите всичко това на снимки, които един ден ще разглеждате с възхищение и благодарност, че сте си позволили да изживеете този момент по един неповторим начин.