ОЛИВЕРНИЦИ, СОЛНИЦИ, ЗАХАРНИЦИ, САЛФЕТНИЦИ


Хубави Оливерници от порцелан, стъкло и метал с модерен или класически дизайн, с които Вашата маса е стане по-удобна и уютна. Можете да ползвате както за празнични събития, така и за подарък. Всеки би се радвал на Хубави оливерници, които да използва, за да бъдат празничната вечеря или обяд на ниво.

Показва 1 до 12 от 77 (7 страници)


Как да изберете Оливерници за Вашия дом или ресторант

1.    

 

 

Ако ще избирате Оливерници за Вашето заведение, то е сигурно, че предлагате храна и тя се нуждае от овкусяване. В този смисъл те са необходимост за Вас и най-добре е, тъй като са обект на професионална употреба, те да бъдат внимателно подбрани.

Ако пък, купувате Оливерници за своя дом или за подарък, направете го лесно и бързо като следвате някои наши указания за избор на Оливерници. Гарантираме Ви, че ще погледнете от друг ъгъл на избора им, когато следвате нашите простички и практични съвети, целящи да Ви помогнат да вземете най-правилното и информирано решение по повод на новите Ви Оливерници.
За избора на Оливерници може да помислите по няколко начина:

 

Имайте предвид размера на масата.  Ако избирате Оливерници за Вашия дом, съобразете се с големината на Вашата основна трапезна маса. Ако тя е достатъчно голяма можете да си поръчате по-големи Оливерници, но ако е малка, нашият съвет е да четете описанията на продуктите внимателно, да гледате информацията за размерите, а защо не и да си ги премерите с рулетка и да изберете по-компактни.

Хубаво е Вашите Оливерници да не заемат прекалено много място, защото често се оказва, че място на масата не достига, особено при по-големи събирания. Същото е валидно и за мястото в кухненския шкаф – винаги ви е нужен още 1 см, за да сложите нещо вътре и то да бъде достъпно и да изглежда подредено.

 

Ако вече сте установили колко удобно решение за индивидуалните вкусове на различните членове на семейството и за Вашите гости са Оливерниците, то можете нескромно да имате два типа Оливерници J

·        За официалните случаи  - за тогава, изберете такива, които се комбинират с Вашия любим луксозен сервиз за хранене, имат правилния размер за Вашата маса и са елегантен допълващ и функционален елемент от едно брилянтно официално сервиране. За целта, можете да се доверите на по-луксозно изпълнени Оливерници. Те винаги ще радват окото Ви.

 

·        За неформални събития и ежедневието, избирайте Оливерници, които са с по базов дизайн и по-бюджетна цена. Основното изискване към тях е също да Ви радват, но да бъдат лесни за почистване и презареждане, защото ще се ползват ежедневно и ще се налага по-често да пълните съдържание и да почиствате.

Ако избирате Оливерници за Вашето заведение, помислете за няколко неща – тук, избраните Оливерници трябва да не заемат много място на масите в заведението, както и когато са подредени на помощните маси за почистване и презареждане. За да не се превърнете в техни заложници и почистването им да не предизвиква досада съобразете основно те да могат да се почистват лесно и бързо в съдомиялна машина.

Разбира се, трябва да се съобразите и с интериора на заведението, избирайки Вашите Оливерници, но нашият съвет е да се концентрирате върху тяхната функционалност и бързо обслужване, за да бъдат клиентите Ви наистина доволни и да се върнат отново при Вас. Знаете, че клиентът предпочита чистотата и бързината на обслужване пред концентрацията в дизайнерското решение на Вашето заведение.Определете предварително материала, от който си представяте, че трябва да бъдат вашите Оливерници

Определянето на материала е изключително важно, защото това ще ви спести много време, което ще прекарате в разглеждането на неподходящи предложения. В зависимост  от стила и цветовете във Вашия интериор имате безкрайни възможности, като ние ще се спрем само на онези от тях, които са най-разпространени. Ето и водещите материали за Оливерници: Оливерници от стъкло и метал, Оливерници от порцелан и метал, Оливерници от бамбук и порцелан, метални Оливерници, керамични Оливерници, пласмасови Оливерници.

Определянето на материала на Вашите, ще Ви спести не само време за подбора им, но ще допринесе за излъчването на Вашата маса. Друг важен елемент е и това, че цените на различните Оливерници варират в зависимост от материала от който са изработени и от дизайна.

 

Олиото и оцетът, които ще поставяте в новите си Оливерници са чувствителни подправки. Те могат значително да влошат вида и вкусовите си качества под въздействие на слънчевата светлина, топлината в помещението и проникването на въздух в бутилката. Затова, когато избирате Оливерници, имайте го предвид и изберете такъв вид, който ще ви гарантира запазване на най-добрите качества на тези две основни подправки.

Нашата препоръка, когато търсите най-доброто решение за Оливерници е да обърнете внимание на керамичните, порцелановите и металните такива, защото те гарантират, че в във Вашите Оливерници няма да влиза светлина и въздух – основно влияещи върху качествата на Вашите подправки.

Почиствайте Вашите Оливерници отвътре и отвън между наливанията на ново съдържание. За почистването от вътрешната страна, използвайте с четка за бутилки – така ще отстраните наслояванията и възможността за неприятен дъх на новото съдържание.

Освен да имате винаги свежи олио и оцет, има и друга причина да се сдобиете с Оливерници – повечето от тях изглеждат страхотно и допринасят за атмосферата на уют във Вашия дом. Можете да ги съчетаете с основното звучене на интериора – минималистично, модерно, винтидж, класическо.


Къде да поставяте и как да съхранявате и почиствате Вашите Оливерници

 

За да изпълняват функциите си, без да Ви се пречкат Вашите Оливерници трябва да имат свое определено място, когато не ги използвате по време на хранене или когато имате гости. В някои домове Оливерници се оставят на масата през цялото време и са част от интериора и декорацията на дома. Ако това са наистина красиви Оливерници и допринасят за уюта и усещането за завършеност във Вашия дом – разбира се – оставете ги да Ви радват възможно най-дълго.

За онези от Вас, за които е важно на масата да няма нищо, препоръчваме да отделите малко място за новите си Оливерници в кухненски шкаф, който е най-близо до масата за хранене, за да можете бързо и лесно да вадите и прибирате Вашите Оливерници.

 

Преди да закупите нови Оливерници, прочетете внимателно описанието на продукта. Ако ги избирате онлайн, обърнете внимание дали те са подходящи за съдомиялна машина, за да можете бързо и лесно да ги почиствате. Ако пък, купувате своите Оливерници от физически магазин, попитайте персонала, който ще Ви даде нужната информация.

 

Друг важен момент в избора на Оливерници е вместимостта. Хубаво е тя да не бъде повече от 500 мл, защото в противен случай бутилките стават тежки и ползването им се затруднява от дискомфорта, който предизвикват в ръцете на ползващия ги.