КУТИИ ЗА ХЛЯБ


Необходима за всеки дом, налична в най-различни вариации, посветена на негово величество хляба - това е Вашата Кутия за хляб.

Изберете от разнообразните предложения най-подходящото за Вашия Дом.

Обмислете покупката на Кутия за хляб. Изработена от метал или дърво - зависи от Вас.

Предимството на дървените Кутии за хляб е, че се съчетават лесно с по-голяма част от интериорните решения.

Всъщност днес има вариации на Дървени Кутии за Хляб - дъбови, букови, акациеви, бамбукови. Изборът, разбира се, зависи от Вас. При нас ще откриете разнообразие от Дървени кутии за хляб, метални кутии, ретро кутии, винтидж кутии, изобщо - разнообразие от модели и материали.

Съветваме Ви, преди всичко да заложите на удобството. Кутия за хляб не се купува всеки ден, така че, позволете си най-доброто.




Показва 1 до 12 от 39 (4 страници)

Кутия за хляб – едно от нещата, без които не можем

Един от най-добрите начини за съхранение на хляб е да го поставите в Кутия за хляб. Когато Вашата Кутия за хляб е с плътно затваряне и подходяща вентилация /налична при по-високия клас кутии за хляб/ Вашият хляб ще остане свеж по-дълго време. Препоръчително е да поставите Вашата Кутия за хляб на хладно място, но не и в хладилник, защото това разваля качеството на хляба.

Може би сте новодомец или просто искате да подмените своята Кутия за хляб? Тук Ви предлагаме да се информирате за наличните на пазара разнообразни варианти на Кутия за хляб и да изберете, имайки предвид материал, функционалност, цвят, размер и цена.


Най-добрата мултифункционална Кутия за хляб

Опростени форми и конструкция – това е Кутия за хляб с повече функционалност. Тя е с бамбуков капак, който може да използвате от обратната страна като дъска за рязане. Размерът на капака-дъска е достатъчен, за да сложите цял хляб и да Ви остане място, където да падат отрязаните филии. Този тип Кутия за хляб е налична в основни за повечето интериори цветове, тя е бюджетна, красива и приложима както за модерни така и за ретро интериори.


Кутия за хляб в ретро стилистика

Ретрото е модерно, знаете..именно за това Ви представяме ретро предложение за Кутия за хляб. Обикновено този тип кутии са със специфична форма и в цвят, който лесно се комбинира с други цветове във Вашия дом. Тази Кутия за хляб, освен функционалност би била и красив декоративен елемент във Вашата кухня.


Най-добрата голяма Кутия за хляб

Представяме Ви една възможност за избор на Кутия за хляб, в която могат да бъдат поставяни два хляба. Такива Кутии за хляб са разумно решение за по-големи домакинства, където един хляб не е достатъчен на дневна база. Отново, към капака на този тип Кутия за хляб е подходено с мисъл той да функционира и като дъска за рязане. Улеснението за Вас е на всички нива!


Стиларската Кутия за хляб

Хубавото на разнообразието в предложенията за Кутия за хляб на пазара е, че те не само се различават като стил и форма, но и като размер. Производителите са помислили за всичко, за да може да ползвате Вашата Кутия за хляб най-пълноценно. Ако Вие нямате много място за допълнителни елементи във Вашата кухня е хубаво да изберете по-малка Кутия за хляб. Решена в модерно сиво, бяло, екрю, инокс , червено – вариантите за по-малка Кутия за хляб изобилстват. Това, което трябва да направите, когато купувате Кутия за хляб онлайн е да четете внимателно описанията, особено в частта с размерите. Добра идея е предварително да фиксирате мястото на Вашата нова Кутия за хляб и да си запишете мерките, за да направите компетентен избор на база размер


Кутия за хляб в сканди стил

Какво е сканди стил – изчистеност и функционалност на формите, цветове в неутрална, бледа гама. Ако това е стилистиката на Вашия дом или така виждате нещата като съвършени през Вашите очи, то Кутия за хляб в сканди стил е решението за Вашия интериор. И тук, както в по-горните ни предложения капакът е изработен от бамбук, с възможност да бъде използван като дъска за рязане на хляб от обратната страна.


Кутия за хляб Brabantia с рол-топ капак

Ако има ниво на разумност в инвестицията за Кутия за хляб, то челното място по този показател е инвестицията в Кутия за хляб с рол-топ капак на Brabantia. Освен капакът, за който не трябва да осигурявате допълнително пространство – при отваряне и затваряне се прибира в самата кутия, тази Кутия за хляб е със специални отвори на дъното за допълнителна вентилация. Помислено е и за стабилното позициониране на кутията като долната част е с противоплъзгащо покритие. Тук е мястото да споменем, че Кутия за хляб на Babantia е изработена от материал, който не ръждясва и достига до своя клиент с гаранция от 10 години. Brabantia е с твърда клиентски ориентирана политика – подменя безплатно всичко, което може да бъде развалено по време на ползване в рамките на 10 години. Основно желание на компанията, обаче, е да прави малък процент замени – и заради себе си и заради Вас. Именно затова тя се старае всяка Кутия за хляб да бъде с отлично качество и да Ви служи в оригиналния си вид максимално дълго.


Кутия за хляб от дърво. Класиката също е модерна

Всеки от нас е имал у дома си такава Кутия за хляб. Помни я от дома на баба или от дома на родителите си. Защо тя още е актуална – защото е безупречна като визия и функционалност. Днес предлагането на този вид Кутия за хляб е изключително голямо като фокусът попада върху материала, от който е направена – има изработени от бамбук, бук, дъб, акация. Самият материал, както и изработката са определящи за цената на този тип Кутия за хляб. Както в миналото, така и днес тази Кутия за хляб е просто едно чудесно решение за всяко домакинство..

Кутия за хляб с модерна визия – за всекиго по нещо


За онези от Вас, които обичат модернистичния дизайн могат спокойно да се доверят на този тип футуристична Кутия за хляб. Функционалността на кутията е спазена, просто е добавен геометричен завършек и бляскавост, които да комбинирате с Вашия нов, модерен интериор


Най-добрата традиционна Кутия за хляб

Не можете да откриете по-традиционна от тази Кутия за хляб. За традиционалистите винаги трябва да има решение. Стилният дизайн на този тип Кутия за хляб е за онези от Вас, които предпочитат Рустик стилистика за допълнителните елементи в своята кухня.

Най-общите ни съвети, когато купувате Кутия за хляб са да изберете такава, която ще ви служи дълго, ще съхранява Вашия хляб по най-добрия начин и ще бъде достоен елемент от Вашия интериор. Кутия за хляб ползваме по няколко пъти на ден, затова няма да Ви съветваме да пестите от нея. Доверете се на качество, функционалност и красива визия – такива, каквито ги разбирате и няма да съжалявате – метална, дървена или пластмасова – решавате Вие. Ние препоръчваме новата Ви Кутия за хляб да е достатъчно тежка, за да не се мести, докато вадите или прибирате хляба.