Детска дървена кухня за игра Ginger 2424

  • Наличност:
    В наличност
  • Модел:
    GINGER - 2424
  • 199.00лв.


Описание

МОЖЕТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ТОЗИ ПРОДУКТ с 10% отстъпка сега с доставка 18.03.20024

Детска дървена кухня за игра на открито, олекотена. С нея Вашето дете лесно и бързо ще влезе в ролята на готвач

Размерите на кухнята са съобразени със средния ръст на няколко годишни деца, което гарантира комфортната им игра.

РЕАЛИСТИЧНО ИЗЖИВЯВАНЕ: Подвижна мивка, печка, шкаф, рафт за подправки и въртящи се копчета. Детските кухненски аксесоари осигуряват практичен опит за децата.

БЕЗОПАСНА ЗА ДЕЦА: Тази Детска дървена кухня е изработена от 100% борово дърво с покритие без мирис на водна основа, тествана за безопасност, здравина и стабилност, отговаря на всички европейски стандарти.

ИГРА В ГРАДИНАТА: Чудесен избор за подарък за рожден ден за деца на възраст 3-8 години, както за момчета, така и за момичета. Погрижете се децата да са щастливи и ангажирани с часове, докато прекарват времето си на открито. 

ЗАБАВНА ЗОНА ЗА ДЕЦА: Превърнете градината в зона за игра, където малките се забавляват с приятели сред природата с Детска дървена кухня за игра. Децата ще се насладят на времето си за готвене на открито, игри с пясък и вода с тази дървена лятна кухня, която стимулира творчеството и въображението на децата.

ЛЕСНА ЗА СГЛОБЯВАНЕ: Сглобяването на тази Детска дървена кухня е лесно и отнема около 30  минути.

Кухнята за игра на открито GINGER HOME е предложение за всички малчугани, които обичат да готвят и мечтаят. Забавното приготвяне гозби, създадени от Вашето дете, ще развият у него независимостта, креативността и въображението. 

Можете да се доверите на това, че тази Детска дървена кухня ще улесни малките да разберат правилата за безопасна и хигиенична работа. Ролевата игра има положителен ефект върху ръчните умения и координацията на малкото дете. 

Лятната кухня от дърво разполага с много копчета и врати, което ще помогне на малките да развият двигателните си умения и рефлекса за хващане на различни по форма предмети. 

Ще се впише перфектно във всяка градина или детска стая. 

Благодарение на масивното и здраво дърво, детската кухня има дълъг експлоатационен живот, което позволява на малките братя и сестри да се забавляват в бъдеще.


За деца над 3 годишна възраст.         

Размери: 80х37х88 см.         

Материал: Борова Дървесина

Тегло: 5.4 кг.