Детска дървена кухня W10C404H

  • Наличност:
    В наличност
  • Модел:
    GINGER - W10C404H
  • 179.00лв.


Описание

 Детска дървена кухняе прдложение за децата, които обичат да готвят и мечтаят.  С нея, те биха могли да приготвят своите фантастични гозби, като развиват независимостта, креативността и въображението. Децата лесно влизат в ролята на страхотни готвачи. С тази красива и добре оборудвана Детска дървена кухня те се чувстват във вихъра си.

Ако си задавате въпрос за размерите на тази Детска дървена кухня - те сасъобразени със средния ръст на няколко годишни деца, което гарантира комфортната им игра.

Тази Детска дървена кухня, е с много елементи, които безспорно са супер интересни за Вашето дете - отваряща се врата, въртящи се копчета. 

С различните ролеви игри, които можете да играете заедно Вие всъщност ще работите по забавен намин върху ръчните умения и координацията на Вашето дете. множеството елементи, като отваряща се врата или въртящи се копчета, ще Ви позволят да готвите заедно с Вашите малки приятели. Това ще улесни детето да разбере правилата за безопасна и хигиенична работа. 

Ако търите Детска дървена кухня, която е досущ като истинска - ето Ви една възможност- Нашата Детска дървена кухня е бяла със сиви копчета, има си котлони и мивка. Над мивката е монтирана микровълнова. Рафтчетата и шкафовете с отварящи се врати задържат задълго интереса на Вашето дете.

Не се колебайте да подарите тази Детска дървена кухня както на момиче, така  и на момче. Идеалният кухненски кът за всяка детска стая.

Кухненският център е чудесен подарък както за момче така и за момиче. Ще се впише перфектно във всеки интериор, особено в детска стая.

Изработена от масивно дърво тази Детска дървена кухня е днешното забавление на Вашето дете, а и със сигурност на по-малкото му братче или сестриче.

За деца над 3 годишна възраст.

Размери: 58.5x29.5x85 см
Материал: MDF и Масивно дърво
Разгледайте нашите предложения за мебели за детска стая