Маса за двора с пейки детска C089

  • Наличност:
    В наличност
  • Модел:
    GIGER - C089
  • 159.00лв.


Описание

Маса за двора с пейки за пикник е стабилна, с безопасно заоблени ъгли и ръбове, с меки подплатени възглавници за сядане.

Градинският комплект за деца е подходящ за употреба на открито и на закрито, с практичен и удобен дизайн.

Тази Маса за двора с пейки може да се използва както в градината, двора, балкона, така и вътре в детската стая.

ЛЕТНИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ И СЛЪНЧЕВИ ДНИ: Погрижете се децата да са щастливи и ангажирани с часове, докато прекарват времето си на открито. 

Превърнете градината в зона за игра, където малките се забавляват с приятели сред природата с детската маса за пикник. 

Насърчете креативността и осигурете условия за енергични игри на открито. Маса за двора с пейки детска е с удобни меки възглавници за сядане си заслужава, независимо дали планирате проста актуализация на двора или цялостен редизайн. Използвайте тази маса за пикник за обяд, учене, време за игра. Местата за сядане са за до 4 деца. 

Градинският комплект е идеален за децата, да се настанят удобно за социални игри и взаимодействие, така ще растат здрави и щастливи. 

БЕЗОПАСЕН, ЗДРАВ И ИЗДЪРЖЛИВ: Този градински комплект GINGER HOME e изработен от масивно дърво обработено БЕЗ олово и BPA според стандарта

Има заоблени ръбове и ъгли и подвижни, меки възглавници за сядане. 

Създаден да издържи дълго, Идеален за всяка градина, морава, двор, заден двор, или външна зона за игра.

Маса за двора с пейки детска също така е устойчива на всякакви условия на времето, което значи, че ще остане здрав и неповреден през различните сезони. 

Заедно с това, почистването и поддръжката и са лесни, което прави масата за пикник удобен избор за заетите родители. Практичен подарък както за момче, така и за момиче.

БЕЗОПАСНА ИГРА: Градинският комплект детска маса за пикник с меки възглавници е подходящ за деца между 2 и 10 години и е тестван за безопасност, здравина и стабилност и отговаря на всички европейски стандарти.


За деца над 2 годишна възраст.

РАЗМЕРИ: (Д x Ш x В): 89х79х50 см.

Материал: Борова дървесина.

Тегло: 6.5 кг.