Детска маса със столчета TF6176

  • Наличност:
    В наличност
  • Модел:
    GINGER -TF6176
  • 149.00лв.


Описание

Детска маса със столчета, който се състои от  1 квадратна маса и 2 столчета. Височината му го прави подходящ за деца на възраст 3-7 години. Вашето мъниче може да яде, рисува, учи или играе с него.

Забавният и ергономичен дизайн на тази Детска маса със столчета: с облегалки във формата на заешки уши и удобни седалки, предпазват гръбнака и осигуряват висок комфорт при седене. В същото време заоблените ръбове без грапавини предпазват чувствителната детска кожа от нараняване.

Тази Детска маса със столчета е изработена от безопасни и висококачествени материали: изработен с крачета от масивно дърво и осигурява висока издръжливост и отлична стабилност.

Практичен и пестящ място: благодарение на пестящия място дизайн можете да плъзнете столчетата под масата или да ги подредите върху масата, когато не ги използвате. Можете да ги поставите в детската стая, дневната или балкона.

Лесен за сглобяване и почистване: монтажът тази Детска маса със столчета се извършва лесно чрез поставяне на облегалката на стола и завъртане на краката по посока на часовниковата стрелка.

Гладката повърхност може лесно да почиства.

Всички ъгли и ръбове са заоблени за максимална сигурност.

Чудесен подарък както за момче, така и за момиче.

Тестван за безопасност, здравина и стабилност комплектът детска дървена маса и 2 столчета отговаря на всички европейски стандарти.

За деца над 3 годишна възраст.

Размери: Маса - 60x60x44 см, Столче - 26.8x26.8x50 см

Макс. Товароносимост - 40 кг за всеки стол и 20 кг за масата

Материал: MDF + борова дървесина

Тегло: 9.4 кг.