Дървена къщичка за двора c351

  • Наличност:
    В наличност
  • Модел:
    GINGER - C351
  • 899.00лв.


Описание

Дървена къщичка за двора е подарък за едно незабравимо детство на вашите мъничета 

ГАРАНТИРАНО ЗАБАВЛЕНИЕ: Тази Дървена къщичка за двора е мечтано място за вашите деца, независимо дали е на двора или на закрито. Децата определено ще си прекарат приятно. Благодарение на прозорците, вратата и просторния таван с височина 140 см, градинската къща за игра кани вашите деца да играят и тичат наоколо и предлага защита и безопасност дори при лошо време. Декорирането на дървената къща за игра заедно с децата, като дейност на открито е особено забавно. GINGER HOME е къща за игра, която цялата банда ще хареса!

Без значение дали те играят с приятели или самостоятелно, тази Детска дървена къщичка за двора за игра предоставя безкрайни възможности за развитие на творческото мислене и социални връзки.

Компактната и функционална конструкция на къщата предлага просторно вътрешно пространство, в което децата могат да създават свои светове и да се забавляват с игри на въображение. 

Децата могат да се движат, да играят и да проявяват творчество на чист въздух с нашите къщи за игра. Създайте прекрасни спомени директно в собствената си градина. 

Има широки прозорци, които гарантират добра вентилация и светлина по време на игра. Оборудвана е с поставки за саксии, пощенска кутия, пейка, удобна полуврата и малка ограда. 

Освежаващи хладни напитки могат да се сервират през прозореца през летните дни.

Откриване на детското парти в задния двор! 

ВИСОКО КАЧЕСТВО: Детска дървена къщичка за двора е изработена от висококачествено дърво. Благодарение на предварително сглобените компоненти (сглобяеми панели), бързият монтаж е гарантиран. Детската къща за игра се сглобява за по-малко от час! 

Къщата за игра също така е устойчива на всякакви условия на времето, което значи, че ще остане здрава и неповредена през различните сезони. Заедно с това, почистването и поддръжката и са лесни, което я прави удобен избор за заетите родители. Дървената градинска къща за игра в бяло и синьо е отлично място за съхранение на играчките на вашите деца.

Практичен подарък както за момче, така и за момиче.

БЕЗОПАСНА ИГРА: Къщата за игра е подходяща за деца между 2 и 10 години и е тествана за безопасност, здравина и стабилност и отговаря на всички европейски стандарти.


За деца над 2 годишна възраст.

РАЗМЕРИ: (Д x Ш x В): 205х119х140 см.

Материал: Борова дървесина.

Тегло: 29.5 кг.