СПАЛНО БЕЛЬО ЗА СПАЛНЯ


Спално бельо за спалня обикновено избираме според предпочитанията Ви за материал. Това, което горещо препоръчваме е Спално Бельо ранфорс, защото то се отличава с изключителна издръжливост, здравина и малка свиваемост. Съчетано с десен, който вие лично предпочитате Спално бельо за спалня е оптималното решение за всеки дом.

Открийте Спално бельо за спалня на добри цени, с приятни, подходящи за различни интериори десени и придайте повече уют и хармония във Вашия дом. Съчетано с безупречното качество на материала, неговата безспорна антибактериалност и безвредността на употребените багрила, Вие ще притежавате същинско бижу, което дълго ще Ви радва.
Показва 1 до 12 от 59 (5 страници)

Как да избирате Спално бельо?

 

Спалното бельо, част от Вашето спокойствие и усещане за уют

Всеки човек обича хубавото Спално бельо, да, то не е запазена територия за жените. Още децата имат предпочитания за Спално бельо – то да бъде меко на допир, с любим герой или любими елементи. Още от съвсем малки, ние несъзнателно приемаме като част от живота си онова Спално бельо, което е у дома. То е нашата своеобразна прегръдка, когато сме уморени. И наистина е важно, когато дойде моментът да изберете хубаво Спално бельо, а за да го наречем хубаво, то трябва да отговаря на няколко критерия.

Как да изберем Спално бельо въз основа на размер?

Ако някога Ви се е налагало да търсите и избирате Спално бельо, знаете, че това да знаете размерите на леглото, за което търсите Спално бельо е от ключово значение. Затова, преди да пристъпите към избора на Спално бельо – направете мъничко усилие и вземете размерите на леглото, за което ще купувате

Важно е да знаете, дали Спално бельо за спалня с един плик за завивка би Ви било удобно или напротив – предпочитате Спално бельо за спалня с два плика.

Когато избирате Спално бельо е наистина важно то да бъде с подходящите размери и конфигурация, за да се чувствате максимално добре по време на сън. Вашият партньор винаги дърпа завивката към себе си и вие не се чувствате комфортно – обсъдете купуването на Спално бельо с два плика, за да може всеки да се радва на пълноценен сън. Заварвате порасналия си син винаги отвит в неговото единично легло…може би просто трябва да изберете Спално бельо с по-голям плик за завивка и съответната завивка към него.

Това, което ние препоръчваме при избора на Спално бельо е да имате един единствен най-важен приоритет – Вашия комфорт по време на сън, що се отнася до размера и конфигурациятаНай-популярни видове Спално бельо

Може би се чудите, кои са най-добрите предложения за Спално бельо на пазара в морето от оферти, това, повярвайте ни не е най-евтиното Спално бельо, нито най-скъпото. Затова, тук ще се спрем само на две категории Спално бельо, а именно Спално бельо ранфорс – 100% памук и Спално бельо памучен сатен, които са най-популярни на пазара и покриват 90% от предпочитанията клиентите.

Спално бельо ранфорс

Този тип Спално бельо е най-популярният в света. За него най-важна е гъстотата на нишката. Колкото повече нишки има плата, толкова по-здрав и устойчив е във времето. На пазара има различни предложения – с повече или по-малко нишки, но истински ранфорс е този с над 50 нишки. Съвестните производители на Спално бельо упоменават броя на нишките и можете да бъдете сигурни, че купувате качествен продукт. Ако тази информация липсва за това, което сте решили да купите – попитайте,  ако отговорът е бърз и непоколебим- то тогава може да му се доверите в по-висока степен, ако ли пък изисква проверка –то със сигурност нещо не е наред. Професионалистите знаят какво продават и се стремят да осигурят достоверна информация на клиента.

Друго важно предимство на Спално бельо ранфорс е това, че задължително е 100% памук. Памукът е известен както с мекотата си, така и със способността си както да държи хладно през горещите месеци, така и да Ви кара да се чувствате комфортно през зимата.
Спално бельо памучен сатен

Много видове Спално бельо онлайн носят гръмкото име сатен, гръмко, защото сатенът е наистина един от най-добрите материали за Спално бельо. Отличава се със здравина, изключителна мекота и определено има въздействие върху качеството на съня. Истинският сатен, всъщност е памук, който е пресукан преди тъкането по специална технология, която го омекотява и придава специфичен блясък на бельото, изработено от този материал. Мит е, че Спално бельо от памучен сатен се хлъзга, защото има блясък. Ако спалният комплект е от истински памучен сатен, той не се хлъзга, напротив –оставя Ви с усещането за неповторима мекота и топлина.За избора на Спално бельо е важен десена/ шарката

Как ще изглежда Вашето Спално бельо зависи най-вече от Вашите лични предпочитания, а в някои случаи и от интериора Ви. Обикновено десена на спалното бельо е първото нещо, което привлича погледа. Много хора съобразяват цвета на спалното бельо с цветовете, които доминират или биха искали да поставят като акцент в своя дом. Дали ще изберете Спално бельо на цветя, на геометрични фигури или едноцветно – това е нещо, което Вашите сетива ще ви подскажат и е редно да се съобразите само и единствено с тях. Защото Вие ще го гледате дълго и Вие ще прекарвате нощите си в него.

 

Допълнителни подсказки за правилен избор на Спално бельо

Важен е комфортът – той се постига с избор на правилния материал, от които е направено Вашето Спално бельо. Колкото повече брой нишки са упоменати в характеристиката на материала, толкова по-осезаемо ще бъде усещането Ви за мекота. Разбира се, това е обвързано и с цената.

 

Важно е Вашето Спално бельо да диша

Повечето материали, използвани за производство на Спално бельо – дишат. Защото това е важно за комфорта по време на сън, особено през лятото, когато това, че Вашето Спално бельо диша предотвратява изпотяването.

Важно е Вашето Спално бельо да е хипоалергенно, ако вие или Вашите партньори или деца са с чувствителна кожа или са алергични. Изисквайте специално тази информация от търговеца, на чийто продукти сте се спрели.

 

По една или друга причина, понякога предпочитаме по-евтино Спално бельо. Нашият съвет е – не пестете от качеството на съня си, не пестете от удоволствието за сетивата си, не пестете от комфорта на тялото си. Защото всички те отговарят за Вашето физическо и душевно здраве и Ви правят продуктивни.

Спално бельо може да купите отвсякъде, на всякакви цени – Нашият съвет е купувайте от доказани производители, с дългогодишна история, които няма да рискуват името си, предлагайки Ви ниско качествени продукти.

Доверете се на опита и ще имате страхотен резултат, ползвайки Вашето Спално бельо дълго време и радвайки се на добър и здравословен сън.

Грижете се за Вашите спални комплекти чаршафи според инструкциите на етикетите от производителите. По този начин, Вие ще гарантирате неговата дълготрайна употреба и ще е радвате дълго на запазените му цветове и увеличаващата се мекота. С две думи – не правете компромиси, а избирайте разумно и с грижа за себе си. Това ще има дългосрочен резултат.