Пясъчник за деца с покривало Ginger 2433

  • Наличност:
    В наличност
  • Модел:
    Ginger - 2433
  • 299.00лв.


Описание

Пясъчник за деца с покривало - осигурете на децата си безопасно и забавно открито пространство за игра и изследване с голем дървен осмоъгълен пясъчник

ПРОСТОРЕН ДИЗАЙН: С размери 199 (Д) X 199 (Ш) x 23 (В) см. и капацитет на натоварване от 350-450 кг. пясък, този Пясъчник за деца с покривало е идеален за настаняване на 6-8 деца едновременно с 4 вградени седалки.

ЕСТЕСТВЕН И СИГУРЕН: Изработен от висококачествена ела с покритие, което не съдържа VOC, този пясъчник е безопасен за вашите деца.

СЪЗДАДЕН ДА ИЗДЪРЖИ: Пясъчник за деца с покривало с форма на осмоъгълник е проектиран за издръжливост, стабилност и безопасност, със здрави дървени панели, свързани с метални стълбове, за да издържат на атмосферни условия на открито и груба игра.

ПЪЛЕН ПАКЕТ: Детския пясъчник GINGER HOME се доставя с устойчиво на дъжд найлоново покривало и долна подплата, за да поддържа пясъка чист и сух, което го прави идеалното допълнение към вашата зона за игра в двора и градината.

Този Пясъчник за деца с покривало е отличен подарък както за момче, така и за момиче.

НАСЛАДЕТЕ СЕ: Този детски пясъчник ще бъде идеалното допълнение към вашата градина, тъй като ще насърчи децата ви да играят навън, да строят пясъчни замъци и да развиват въображението си.

ЛЕСНО СГЛОБЯВАНЕ: Детския Пясъчник се сглобява лесно с включените монтажни материали.

Тестван за безопасност, здравина и стабилност детския пясъчник от дърво отговаря на всички европейски стандарти.


За деца над 2 годишна възраст.

Размери:  199х199х23 см.

Материал: Борова дървесина

Тегло: 13.8 кг.