Органайзер за играчки за детска стая JWTR 3006

  • Наличност:
    В наличност
  • Модел:
    GINGER - JWTR 3006
  • 119.00лв.


Описание

Органайзер за играчки с пластмасови кутии е практично решение, за да внесете ред в протранството за игра на Вашето дете.

Този Органайзер за играчки е със стабилна дървена рамка, която осигурява безопасност във времето, когато той се използва активно от Вашето дете.

Той не само добавя усещане за ред, но също допринася за уюта и атмосферата в детската стая. Неговият дизайн е подходящ за различни интериорни решения.

Органайзерът е с 9 пластмасови кутии в бяло, които лесно могат да бъдат отстранявани и почиствани под течаща вода или с влажна кърпа, при небходимост. Кутиите са леки и могат да бъдат местени и пренасяни и от Вашето дете

Дизайнът на този Органайзер за играчки е специално разработен за ползването му от деца. Той е с окръглени ъгли, което на практика премахва риска от нежелани наранявания. Така Вашето дете може да се чувства независимо, използвайки го без надзор на възрастен. Органайзерът за играчки е и начин от ранна възраст децата да се приучават да поемат отговорност за своите принадлежности, да развиват финната си моторика и да съхраняват играчките си, поддържайки ги в ред.

Комбинацията от дърво и пластмаса прави този Органайзер за играчки дългосрочно решение за реда в детската стая. На-по-късен етап той би могъл да се превърне в органайзер за хоби материали. Като цяло този тип детски мебели са умна инвестиция, която се отплаща в дългосрочен план.

Бързо и лесно сглобяване.

Изработен от материали с доказан произход и покриващ всички европейски изисквания 

За деца над 3 годишна възраст.

Материал: 12 mm MDF, 16 mm метална тръба + пластмасови контейнери

Размери: 65*26.5*60 см.

Тегло: 5,25 кг


Разгледайте нашите предложения за мебели за детска стая