Маса за двора детска с пясъчник C986

  • Наличност:
    В наличност
  • Модел:
    GINGER - C986
  • 259.00лв. 220.15лв.


Описание

Маса за двора детска за деца, подходящ за употреба на открито и на закрито, с атрактивен дизайн и място за съхранение на играчки или пясък.

Масата за пикникможе да се използва както в градината, двора, балкона, така и вътре в детската стая.

ЛЕТНИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ И СЛЪНЧЕВИ ДНИ: Погрижете се малките да са щастливи и ангажирани с часове, докато прекарват времето си на открито. 

Превърнете градината в зона за игра, където малките се забавляват с приятели сред природата с детската маса за пикник с отделение за съхранение на играчки и пясък. 

Насърчете креативността и осигурете условия за енергични игри на открито. Маса за двора детска 2 в 1 с място за съхранение на играчки си заслужава, независимо дали планирате проста актуализация на двора или цялостен редизайн. Използвайте тази маса за пикник за обяд, учене, време за игра. Местата за сядане са за до 4 деца. С подвижния плот на масата, може лесно да отворите място за съхранение на играчки, както и да го използвате за пясъчник.

Тази Маса за двора е идеална за децата, да се настанят удобно за социални игри и взаимодействие, така ще растат здрави и щастливи. 

БЕЗОПАСЕН, ЗДРАВ И ИЗДЪРЖЛИВ: Този градински комплект e изработен от масивно дърво обработено БЕЗ олово и BPA според стандарта, има заоблени ръбове и ъгли. 

Създаден да издържи дълго, Идеален за всяка градина, морава, двор, заден двор, или външна зона за игра.

Маса за двора детска с място за съхранение на играчки GINGER HOME е устойчив на всякакви условия на времето, което значи, че ще остане здрав и неповреден през различните сезони. 

Заедно с това, почистването и поддръжката и са лесни, което прави масата за пикник с място за съхранение на играчки удобен избор за заетите родители. 

Практичен подарък както за момче, така и за момиче.

БЕЗОПАСНА ИГРА: Градинският комплект детска маса за пикник с място за съхранение на играчки е подходящ за деца между 2 и 10 години и е тестван за безопасност, здравина и стабилност и отговаря на всички европейски стандарти.


За деца над 2 годишна възраст.

РАЗМЕРИ: (Д x Ш x В): 96х103х56 см.

Материал: Борова дървесина.

Тегло: 12 кг.