Луксозни Сервизи за Хранене, NINA RIN

Луксозни Сервизи за Хранене NINA RIN

Колекция Керамични Чинии за Хранене , които съчетават в себе си високо качество на материалите, прецизна изработка и интересен дизайн. Решени в бежово-кафява гама те създават усещане за уют и връзка с природана, а сипраловидните сякаш естествени форми са в идеално съзвучие с различен тип гуме презентации.

Тези Керамични Чинии за Хранене съставят колекцията  NINA RIN на японската марка за керамични съдове MIJ Europe, която съчетава в себе си специфичен дизайн, традиционна ръчна изработка и пълна безвредност на използваните бои и материали. Всички съдове, произвеждани от MIJ Europe са със специално усилени ръбове, за да могат да Ви радват дълго.

Можете да се доверите на MIJ Europe за впечатляващата визия на Вашата маса. Изберете от различните предложения за Керамични Чини за Хранене, купи и плата и направете комплекта, който би бил най-удобен за Вас. 

Безупречното качество и красотата на тези Керамични Чинии за Хранене ги правят желан подарък за сватба, подарък за рожден ден, подарък за юбилей.