Луксозни Сервизи за Хранене, Dark Green


Зелени Чинии за Хранене на бройка Sky Blue Колекция Зелени Чинии за Хранене Dark Green са създадени в унисон с последните тенденции в обзавеждането.

Категоричното тъмно зелено отвън е омекотено от декорация в бежово отвътре, които хармонират помежду си идеално и създават условия за комбинация на тези Зелени Чинии за Хранене като акцент в бежови интериори.

Тази хармония е създадена, за да можете храната, която поднасяте или представяте да бъде не само вкусна, но и впечатляваща. Тези Зелени Чинии за Хранене са дело на японската марка за производство на керамични съдове MIJ Europe, която съчетава в себе си традиционен и модерен дизайн, съчетани с традиционна ръчна изработка и пълна безвредност на използваните бои и материали. Всички съдове на марката са с усилени ръбове, което гарантира дълготрайнта им употреба. Можете да се доверите на MIJ Europe за впечатляващата визия на Вашата маса. Изберете от различните предложения за купи, чинии и плата и направете комплект, който би бил най-удобен за Вас. Безупречното качество и красотата на тези чинии ги правят желан подарък за сватба, подарък за рожден ден, подарък за юбилей.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)