Кръгла покривка за маса Basic бордо различни размери

  • Наличност:
    В наличност
  • Производител:
  • Модел:
    102 - Basic бордо
  • 34.00лв.Описание

Кръгла покривка за маса без петна в цвят бордо.

Тази Кръгла покривка за маса без петна е в състояние да превърне всяко място за хранене в част от дома, изпълнено с елегантност и стил. Идеалната й кръгла форма гарантира, че тя пада красиво от всички страни и е перфектното решение за Вашата кръгла маса.

Изработена от материал със съдържание на памук и полиестер в съотношение 65/35% тя е тежка, прилепва плътно към масата и не се хлъзга. С обработка против петна тази Кръгла покривка за маса бордо е Ваш незаменим помощник в ежедневието и по специални поводи.

Цветът е колкото ежедневен, толкова и официален. Зависи от Вас как ще подредите Вашата маса. Със сребристи или златисти прибори, с пръстени за салфетки или красив порцелан, със салфетки от плат в същия или контрастен цвят.

Кръгла покривка за маса бордо е безупречен избор за Коледа и Великден. Носи цвета на празника и в същото време остава винаги на разположение за всеки друг специален случай.

Предлага се в размери:

ф 120 - цена 34 лв

ф 140 - цена 38 лв

ф 160 - цена 45 лв

ф 175 - цена 49 лв

Перете на ниска температура - до 40 градуса

Сушете в сушилня на деликатна програма

Глади се лесно, не остават бръчки при гладне

Ако желаете изработка на Кръгла покривка за маса по индивидуален размер свържете се с нас за уточняване на цена и срок за изработка на 0884 748 884

Разгледайте нашите предложения за кръгли покривки за маса