Комплект 2 броя сгъваеми кутии за съхранение с капак и дръжки GIRAFFE

  • Наличност:
    В наличност
  • Модел:
    GINGER - SN04
  • 39.99лв.


Описание

Този комплект за съхранение включва две кутии с капак, които ще помогнат за предотвратяване събирането на прах и влага върху любимите предмети на вашето дете.

Всяка кутия за играчки има здрави дръжки от двете страни, което я прави издръжлива и удобна за пренасяне от едно място на друго. Капаците на кутиите се захващат здраво посредством велкро лепенки. Голямата кутия за играчки има допълнителен подвижен разделител по средата, както и сегментиран на две части капак. Така може да се използва пожелание като две отделни зони за съхранение.

Изработени от екологичен нетъкан материал, кутиите за играчки GINGER HOME ще ви помагат да спестите място в детската стая.

Може да подреждате смело в тях благодарение на здравия страничен дизайн и да ги сгънете и съхраните, когато не се използват.

Тези кутии за играчки и дрехи ще отговорят на вашите различни нужди за подреждане и дългосрочно съхранение.

Кутиите са подходящи за съхранение на дрехи, чорапи, бельо, клинове, панталони, шалове, дрехи извън сезона, одеяла, книги, детски играчки, обувки и др.

Възползвайте се и детската стая ще стане по-подредена и чиста.

Всяка предна част на кутията за играчки е с прецизен дигитален печат, който представя сладък Жираф. Перфектни декоративни бежови кутии за съхранение в детска стая, спалня и хол.

Подходящи както за момче, така и за момиче. Комплектът кутии за играчки е не само декоративен, но и практичен. Той може да привлече децата да използват сами кутиите за съхранение и да създадат добрия навик да съхраняват своите играчки и вещи. Възпитайте практически организационни умения у децата. Кутиите за играчки са чудесен подарък изненада за вашето дете.

Размери: Средна кутия: 30x20x17cm

Голяма Кутия: 42x30x25cm

Материал: 180g нетъкан текстил+картон

Тегло: 1.2 кг.

Разгледайте нашите предложения за мебели за детска стая