• HERDMAR Прибори за Хранене Namish

HERDMAR Прибори за Хранене Namish

Наличност:
В наличност
Модел:
555 - NAMISH
Производител:
HERDMAR
149.00лв. 115.00лв.

Описание

Когато купуваме Прибори за Хранене искаме всичко да е 100% - Дизайн, Качество, Цена, защото те ще бъдат част от Нашия Дом за дълго време.

С Луксозните Комплекти Прибори за хранене на Португалската семейна фирма HERDMAR изпълнението на тези 100% е гарантирано.

Комплект Namish ще пристигне при Вас, съдържайки 24 прибора, изработени от най-високо качество стомана 18/10, в дървена кутия, елегантно поставени във специално формовано за блестящите прибори черно кадифе. 

Комплектът съдържа:

  • 6 вилици
  • 6 лъжици
  • 6 ножа
  • 6 лъжички за чай

Ако търсите подарък, подходящ за Сватба, Годишнина, Нов Дом или Рожден Ден - Гарантираме Уау ефект с всеки от моделите прибори Herdmar.

HERDMAR е компания със 100 годишна традиция в производството на прибори за хранене и е една от най-престижните марки в света. С неподражаем стил, разпознаваем навсякъде и гаранция за качество те са символ на забележителна философия, в основата на която е превръщането на приборите в моден аксесоар за Вашата маса.
Португалска семейна фирма, която пази традициите си вече три поколения, заставайки зад няколко основни принципа – превъзходно качество, креативност и иновации.