КАНИ ЗА ВОДА С ФИЛТЪР


Представяме Ви пълен асортимент от Кани с филтър и Бутилки за вода с филтър на италианската марка LAIKA.

Консумацията на пречистена вода въздейства благотворно на Вашия организъм.

Използването на Кани с Филтър или Бутилки за вода с филтър LAIKAе гаранция, че това се случва по най-подходящия начин.

Тук може да откриете разнообразие от модели на разумна цена, модели с различен капацитет и различни цветови съчетания.

Избирайки Кани с Филтър  или Бутилки за вода с филтър LAIKA, Вие със сигурност ще подобрите качеството си на живот
Показва 1 до 12 от 35 (3 страници)

КАКВО ТРЯБВА  ДА ИМАТЕ Предвид, когато избирате бутилка за вода с филтър

Има определени характеристики, които трябва да имате предвид, когато търсите Бутилка за вода с филтър, която най-добре покрива личните Ви нужди. Някои бутилки могат да бъдат дори вредни за Вашето тяло, ако не са направени от подходящ материал. И така – какво трябва да имате предвид, когато купувате Бутилка за вода с филтър?

КАКВО ТРЯБВА ДА ГЛЕДТЕ, КОГАТо КУПУВАТЕ БУТИЛКА ЗА ВОДА С ФИЛТЪР

Когато купувате Бутилка за вода с филтър, Вие трябва да обърнете внимание на материала. Производителите на качествена Бутилка за вода с филтър изрично упоменават качествата на материалите, защото те са важни за Вас и по закон производителят е длъжен да го направи.

Първият показател е материалът да е  BPA-free, без съдържание на токсини, неръждаем. Вашата Бутилка за вода с филтър също така трябва да е устойчива на температурен шок / много горещо и много студено/.

Изключително важно е капачката на Вашата Бутилка за вода с филтър да не протича. Уверете се, е това е така, защото иначе е напълно безсмислено да притежавате Бутилка за вода с филтър - тя просто няма да Ви върши работа.

Бутилка за вода с филтър с добри изолационни, която ще задържа постоянна температурата на напитката ви с часове е наистина чудесно


Някои Бутилки за вода с филтър са произведени в различни размери и цветове – такива са тези от неръждаема стомана. Те са направени и със стандартизиран отвор на бутилката, подходящ за деца и възрастни. Можете да обърнете внимание на начина на затваряне на Бутилка за вода с филтър, тъй като той в много от случаите е определящ за липсата на теч. Затварянето на Бутилка за вода с филтър може да бъде – стандартна капачка със завъртане, спортна капачка, спортна капачка със сламка.

характеристики, които да имаме предвид, когато купуваме бутилка за вода с филтър

Вашата Бутилка за вода с филтър трябва да е направена така, че да съхранява температурата на течността по-продължително време. Тя трябва да бъде изработена с материали и по начин, така че да ви защитава от вредни химични елементи. Ето и най-важните, основни неща, които да имате предвид, когато купувате Бутилка за вода с филтър.

материал на бутилка за вода с филтър

Бутилка за вода с филтър се изработват от пластмаса, неръждаема стомана или алуминий. Това са трите най-използвани материала за производство на Бутилка за вода с филтър. Трябва да изберете Бутилка за вода с филтър, която е без BPA или  Bisphenol-A. Това вече е спазено почти при всички Бутилки за вода с филтър, независимо от ценовата категория.

BPA е вредна субстанция, която може да се отложи във Вашата напитка, поставена във Вашата Бутилка за вода с филтър. Ако присъства в състава на материала на Вашата Бутилка за вода с филтър това вещество може да предизвика сериозни неприятни здравословни последици. Вашата Бутилка за вода с филтър трябва да е устойчива на външни влияния, особено ако я използвате извън дома, което най-често е именно така.

УСТОЙЧИВОСТ на бутилка за вода с филтър

Неръждаемата стомана е водач в класирането за устойчивост при производството на Бутилка за вода с филтър. Тя, на практика, не може да бъде счупена, трудно може да има драскотини или пукнатини. Стъклото е един от най-безвредните материали за Бутилка за вода с филтър, но то е чупливо и това трябва да се има предвид, когато ползвате Вашата Бутилка за вода с филтър предимно навън.

Когато става въпрос за устойчивост – Бутилка за вода с филтър от неръждаема стомана е най-добият избор. Тя може да Ви служи над 10 години без следи от каквито и да е било нарушения. 

ИЗОЛАЦИЯ на бутилка за вода с филтър

Ако Вашата Бутилка за филтър предлага изолация и вакуумно затваряне за предотвратяване на течовете – то малко са нещата който бихте могли да искате в допълнение. Това помага на течността във Вашата Бутилка за Вода с филтър да задържа температурата си по-продължително време, което би ви улеснило, ако поставяте в нея напитки с различна температура – топли или студени. Все пак, имайте предвид, че една добра Бутилка за вода с филтър може да задържи студена водата до 12 часа, а топла до 8 часа. Ако поставите в тази Бутилка за вода с филтър и лед, тогава бихте удължили продължителността на задържане на напитката Ви с ниска температура в Бутилка за вода с филтър.

Изолацията и вакуумното затваряне са изключително важни, ако искате да вземете Вашата Бутилка за вода с филтър на къмпинг или на туристически преход


свързани въпроси за бутилка за вода с филтър

какъв е най-здавословният вид бутилка за вода с филтър?

Едни от най-здравословните видове Бутилка за вода с филтър са тези от неръждаема стомана. Те не отделят никакви химикали във Вашата напитка. Независимо, че са изработени от метал Вашата вода няма да има метален вкус, разбира се, когато Бутилката за вода с филтър е направена и от качествена стомана. Тя също е и неръждаема, така че не бива да се притеснявате, че Вашата Бутилка за вода с филтър ще ръждяса или пък, че водата Ви ще има вкус на ръжда.

по-добра ли е бутилката за вода с филтър от неръждаема стомана от пластмасовата?

 

Бутилката за вода с филтър от неръждаема стомана е по-добра от тази, изработена от пластмаса, защото няма вредни химикали, които биха могли да предизвикат редица здравословни неприятности. Освен всичко останало, тя е и с 4 пъти по-дълъг живот от пластмасовата Бутилка за вода с филтър. 


BPA FREE ли е бутилка за вода с филтър?

Повечето неръждаеми Бутилки за вода с филтър в днешно време са BPA-free. Някои държави, дори, са забранили употребата на тази субстанция във всички производства, тъй като научните доказателства за въздействието им върху човешкото тяло са категорично отрицателни.

заключение

Когато искате да купите Бутилка за вода с филтър Вие трябва да имате предвид не само дизайн, цвят и вместимост, но и материалите, от които е направена!

 

Бутилката за вода с филтър е полезен аксесоар за всяка възраст. Особено подходяща са за деца, тъй като те консумират в ежедневието си повече вода и няма как да носят със себе си голямо количество от нея. Бутилка за вода с филтър Ви осигурява спокойствие навсякъде и по всяко време. Нужен Ви е достъп единствено до питейна вода и можете да бъдете сигурни, че специално разработените филтри за Вашата Бутилка за вода с филтър ще свършат останалата част от работата, за да сте сигурни в качеството на водата, която пиете Вие или Вашите деца. Разбира се, не забравяйте да подменяте филтрите на Вашата Бутилка за вода с филтър своевременно. Купувайте Бутилки за вода с филтър от производител или вносител на определена марка, за да бъдете сигурни, че ще можете във всеки един момент, когато филтърът на Вашата Бутилка за вода има нужда от подмяна – да го направите.