Детска пейка с маса 3009

  • Наличност:
    В наличност
  • Модел:
    GINGER - 3009
  • 179.00лв. 152.15лв.


Описание


Детска пейка с маса, подходяща за игри на открито и на закрито, с цветен дизайн

Тази Детска пейка с маса може да се използва както в градината, двора, балкона, така и вътре в детската стая.

ЛЕТНИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ И СЛЪНЧЕВИ ДНИ: Погрижете се малките да са щастливи и ангажирани с часове, докато прекарват времето си на открито. 

Превърнете градината в зона за игра, където децата  се забавляват с приятели сред природата с Детска пейка с маса

Насърчете креативността и осигурете условия за енергични игри на открито. Цветният градински комплект за деца си заслужава, независимо дали планирате проста актуализация на двора или цялостен редизайн. Използвайте тази Детска пейка с маса за пикник за обяд, учене, време за игра. Местата за сядане са за до 4 деца. 

Градинският комплект е идеален за децата, да се настанят удобно за социални игри и взаимодействие, така ще растат здрави и щастливи. 

СТАБИЛЕН, ЗДРАВ И ИЗДЪРЖЛИВ: Този градински комплект Детска пейка с маса e изработен от масивно дърво обработено БЕЗ олово и BPA според стандарта, има заоблени ръбове и ъгли. 

Създаден да издържи дълго, Идеален за всяка градина, морава, двор, заден двор, или външна зона за игра.

Тази Детска пейка с маса е устойчива на всякакви условия на времето, което значи, че ще остане здрав и неповреден през различните сезони. 

Заедно с това, почистването и поддръжката и са лесни, което прави масата за пикник удобен избор за заетите родители. Практичен подарък както за момче, така и за момиче.

БЕЗОПАСНА ИГРА: Градинският комплект детска маса за пикник е подходящ за деца между 2 и 10 години и е тестван за безопасност, здравина и стабилност и отговаря на всички европейски стандарти.


За деца над 2 годишна възраст.

РАЗМЕРИ: (Д x Ш x В): 89х79х50 см.

Материал: Борова дървесина.

Тегло: 8 кг.