Детска пейка с маса и чадър Ginger 2401

  • Наличност:
    В наличност
  • Модел:
    Ginger-2401
  • 279.00лв.


Описание

МОЖЕТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ТОЗИ ПРОДУКТ СЕГА С 10% ОТСТЪПКА и ДОСТАВКА НА 18.03.2024 г.


Детска пейка с маса, проектирана с 2 подвижни капака на плота, Масата се трандформира и може да се използва не само като детска маса за пикник, но и като маса с пясъчник и вана за вода, което позволява децата ви да се насладят на вкусната храна и да построят забавен пясъчния замък. 

За разлика от други традиционни комплекти детски маси за пикник, тази Детска пейка с маса е оборудвана с чадър с регулируема височина, който може да се регулира от 110 до 170 см., като се адаптира към деца с различна височина. Чадърът може да се махне лесно, ако не е необходим.

ЗДРАВА И СТАБИЛНА КОНСТРУКЦИЯ: Изработена от масивна елхова дървесина, боядисана на водна основа, тази Детска пейка с маса може да издържи теста на времето и има голям капацитет на натоварване до 100 кг. Освен това, регулируемият чадър е изработен от стомана текстил за превъзходна издръжливост на атмосферни влияния. 

ПРЕКРАСЕН ПОДАРЪК ЗА ДЕЦА: Тази Детска пейка с маса ще бъде привлекателното допълнение към вашата градина, двор, вътрешен двор и всекидневна, достъпна за 4 деца да играят заедно за насърчаване на работата в екип и социалните умения. Градинският комплект маса за пикник 3 в 1 на GINGER HOME е подходящ за деца между 2 и 10 години и е тестван за безопасност, здравина и стабилност и отговаря на всички европейски стандарти, което го прави идеалният и безопасен подарък както за момче, така и за момиче. Всички ъгли и ръбове са заоблени за максимална безопасност.

БЕЗПРОБЛЕМНО СГЛОБЯВАНЕ И ПОДДРЪЖКА: С подробните и ясни инструкции можете бързо да инсталирате детската маса за пикник с включени всички необходими аксесоари.


За деца над 2 годишна възраст.

Размери: 94х89х51 см.

Макс. Товароносимост - 100 кг. /50 кг за всяка страница за сядане/

Материал: Борова дървесина.

Тегло: 13 кг.