Детска дървена маса с 2 столчета - ANIMALS

  • Наличност:
    В наличност
  • Модел:
    GINGER - TF3868-2
  • 139.00лв.


Описание

Създаден специално за деца този висококачествен комплект маса и 2 дървени столчета има първокласно, безвредно лаково покритие, което предпазва от надраскване и улеснява почистването.

Малките ще се радват да творят заедно със своите приятели различни занаяти, да четат, да рисуват, да играят и да се хранят на собствената си маса и столчета.

Комплектът детска маса и столчета e здрав и лек едновременно и може лесно да се мести от детската стая в хола, спалнята или верандата - за да бъде детето по-близо до своите родители. Това е чудесен подарък за вашето дете.

Със своя изчистен натурален дизайн с лъвче и маймунка и идеални размери комплектът маса и столчетата се вписва във всяка детска стая - независимо дали е за момче или момиче.

Подходящ за употреба както у дома, така и в детски градини и центрове.

Този комплект детска маса и столчета има крака от масивно дърво, които са проектирани да бъдат здрави и устойчиви на удар, което гарантира безопасността на вашето дете, дори когато седи неспокойно.

Всички ъгли и ръбове са заоблени за максимална сигурност.

Комплектът детска маса и столчета е тестван за безопасност, здравина и стабилност и отговаря на всички европейски стандарти.

Сглобява се лесно само с отвертка.

За деца от 3 до 10 годишна възраст.

Размери:
маса-60x60x44 см. Макс. натоварване 20 кг.
стол-26.8x26.8x50 см. - Макс. натоварване 40 кг.
Материал: MDF+борова дървесина
Тегло на комплекта: 9,4 кг.