Декоративна възглавница 002

  • Наличност:
    В наличност
  • Модел:
    102 - Декоративна възглавница светло сиво
  • 15.90лв.Описание

Сива декоративна възглавница, с която можете да преобразите атмосферата във Вашия дом. Цветът на тази сива декоративна възглавница е подходящ както за домове с минималистичен модерен дизайн, така и за домове с традиционно обзавеждане. Изработена от нежно кадифе, тя създава усещане за лукс и предизвиква желание за докосване и релакс.

Междинното сиво на тази Декоративна възглавница може лесно да бъде комбинирано както с различни нюанси на сивото така и с други по-активни или приглушаващи цветове.

Изработена с внимание към детайла тази сива Декоративна възглавница е с отстраняема калъфка, с цип на гърба на възглавницата, за да бъде запазена перфектната й форма. Пълнежът е от мека и приятна при облягане или лягане силиконова вата, която лесно възстановява формата на Декоративната възглавница след ползването й.

Можете да поръчате тази Декоративна възглавница в следните размери: 

40/40 - цена 15.90 лв

45/45 - цена 17.90 лв

50/50 - цена 19,90 лв

50/70 - цена 25,90 лв

70/70 - цена 35,90 лв

При поръчка, моля изберете размер от падащото меню


Използвайте тази сива Декоративна възглавница, за да добавите усещане за лукс във Вашите спалня, хол или трапезария. Тя също е и чудесен подарък, с който можете да зарадвате всеки притежател на нов дом или близък на сърцето Ви човек.

Цената е за 1 бр. възглавница
Разгледайте нашите предложения за декоративни възглавници