СВЕЩИ


Свещи за декорация на Вашия дом или събитие. Разнообразие от единични варианти и комплекти.

Голям избор от качествени аромати за Вашия дом и почивка.

Ние обичаме Свещи от всякакъв вид, ние сме пристрастни, затова изберете онези, които Ви допадат най-много като аромат или визия в зависимост от преназначението.

Красивите Свещи са наслада  за сетивата. Те са чудесна декорация, харесван подарък, перфектният елемент за Вашата романтична вечеря.

Събрахме за Вас разнообразие от класически, ароматни, чаени Свещи, за да се опитаме да доставим на всеки онези Свещи, от които има нужда.
Показва 1 до 12 от 141 (12 страници)

Ароматни свещи или свещи без аромат – зависи от Вас.

Когато мислите за декорация на своя дом или как да го направите по уютен и приятен в ежедневието – свещите са една чудесна възможност да го постигнете. Отговорете си  на въпроса каква е целта – да декорирате и да се радвате на хармоничното излъчване на дома Ви или да се наслаждавате на любимите си аромати с Ароматни свещи.

В този смисъл, ние разделяме свещите на 2 типа – ароматни и декоративни.

Декоративните свещи ви дават естетическа красота и подпомагат да изградите стила на помещението. Ароматните свещи дават тон на настроението. Грижат се за усещанията Ви.

Различните размери декоративни свещи създават възможности да играете с пропорциите, да комбинирате и да се наслаждавате на резултата. Свещите, всъщност, могат да бъдат толкова красиви, че да бъдат разглеждани сами по себе си като произведение на изкуството. Това не са свещите, които ще запалите, но със сигурност са свещите, които ще участват в определянето на атмосферата на помещението, в което са поставени.

Нека разгледаме типовете декоративни свещи, които се предлагат на пазара:

Свещи Пилар – това са цилиндрични свещи, които са с достатъчна широчина, за да могат да бъдат поставяни самостоятелно върху плоска повърхност – например в стъклени свещници тип чаша или върху устойчиви на висока температура поставки. Те рядко са Ароматни свещи.Свещи за вечеря – това са високите, класически свещи, които можете да поставите както в единични поставки за свещи с интересен дизайн, така и в класически свещници за три или пет свещи.Свещи Вотив – те също така са познати и като свещи за молитва. Това са малки свещи, обикновено с цилиндрична или квадратна форма. Обикновено са по няколко броя в опаковка и могат да бъдат използвани за добавяне на малко светлина там, където прецените, че има нужда. Могат да бъдат с чисто декоративна функция или Ароматни свещи.


Чаени свещи – мънички и евтини чаените свещи  са един от най-лесните начини да имате уютната светлина на живия огън във Вашия дом. Малките кръгли свещички са идеални за поставяне на високи и ниски повърхности, по няколко на брой, защото тяхната сила е, когато са повече от една. В повечето случаи чаените свещи са Ароматни свещи.Какво трябва да знаете, когато ползвате свещи, независимо дали това са декоративни или Ароматни свещи?

  1. Никога не оставяйте свещите без надзор. Не ги слагайте в близост до лесно запалими материали, деца и животни.
  2. Оставете свещите да се разгорят, докато цялата им горна повърхност се разтопи. Това увеличава продължителността на горенето и предпазва от образуване на тунелче /появява се външен ринг/ и свещта не използва целия си капацитет на горене.
  3. Подрязвайте редово фитила на свещите /особено на големите/, за да увеличите продължителността им на горене.
  4. За да предпазите Вашите свещници или поставки за свещи чисти никога не изгаряте до край свещта. Вадете я когато е няколко сантиметра на свещника.
  5. Не оставяйте свещта да гори повече от 4 часа. Когато свещта е голяма горенето над 4 часа  може да я деформира.
  6. Ако свещта започне да дими – изгасете я и подрежете фитила.
  7. Не поставяйте свещите тип Пилар директно върху мебели. Винаги използвайте подходяща поставка, която е устойчива на високи температури.

Сега ще се спрем на любимите на всички Ароматни свещи.

Как да изберете подходящи Ароматни свещи за Вашия дом?

Ароматни свещи са не само начин да създадете различни настроения, но те са и прекрасна декорация, с която можете да създадете акцентни кътчета във Вашия дом.

Изберете мястото, където искате да поставите Ароматни свещи

Първото нещо, което трябва да имате предвид е къде планирате да използвате Вашите Ароматни свещи. Според нас ароматите за отделните помещения би трябвало да са различни. Например - за кухнята е хубаво да изберете Ароматни свещи със сладък, свеж аромат, които допълват аромата на храната. Опитайте с Ароматни свещи с дъх на ванилия, канела, ягоди, горски плодове.

Друг довод за избора на Ароматни свещи би могъл да бъде размерът на помещението. За големи стаи или помещения с високи тавани Вие със сигурност ще имате нужда от по-големи Ароматни свещи. За банята или друго малко помещение ще имате нужда от Ароматни свещи тип чаени, с които можете да ги освежите. Разбира се, няма твърди правила за избора на Ароматни свещи, но помислете колко наситен бихте желали да бъде аромата на Вашите Ароматни свещи, за да бъде пълно усещането ви за удоволствие от него.

Тук, ние няма да се спираме на декорация и стилистика с Ароматни свещи, но бихме искали да имате предвид безопасността , когато избирате Ароматни свещи

Ароматни свещи – какъв аромат харесвате?

Отговорът на този въпрос е много важен, за да можете за изпитате същинско удоволствие от ползването на Вашите нови Ароматни свещи.

Може би харесвате Ароматни свещи с дървесна нотка?

Такива са Ароматни свещи с аромат на сандалово дърво, кедър, пачули, ананас. Техните базови нотки обикновено създават усещането за топлина и уют.

Или предпочитате Ароматни свещи със свежа нотка?

Тези Ароматни свещи са характерни с това, че създават усещане за яснота и свежест – такива са цитрусовите, ароматите с билкова нотка и плодовите аромати – ягоди, горски плодове. Във всеки от тези аромати на Ароматни свещи  има щипка киселост, която освежава.

Сред тези Ароматни свещи са: с аромати на Зелен чай, диня, лайм.

Ако Вашите предпочитания за аромат се спират на Ароматни свещи със сладки нотки – да, тези аромати не се нуждаят от обяснение. Те са онези Ароматни свещи, които бихте поискали да хапнете. Често чуваме родителите да казват, че трябва да сложат на недостъпно място за своите деца тези вкусни Ароматни свещи. Такива са Ароматни свещи с аромат на ванилия, канела, шоколад, череша и шоколад. Сред Ароматните свещи, които предлагаме ще откриете и достатъчно такива предложения.

Много от нас биха спрели ароматните си предпочитания на Ароматни свещи с аромат на цветя.

Тези Ароматни свещи са изработени на базата на истинския аромат на цветята – такива са роза, люляк, лале, пролетни цветя, жасмин, лавандула.

Преди да купите Ароматни свещи с цветен аромат за подарък, непременно се опитайте да проверите предпочитанията на получателя. Често това, което вие предпочитате като цветен аромат не се припокрива с предпочитанията на друг човек и изборът на Ароматни свещи, които не пасват на вкуса на другия би бил погрешен.

Изберете Ароматни свещи правилно

Когато се опитвате да изберете Ароматни свещи онлайн за себе си, помислете какъв тип аромати харесвате. Към коя от описаните по-горе категории Ароматни свещи спадат, които биха ви доставили радост. Можете да помислите за Ароматни свещи, които съчетават два от любимите Ви аромати – тогава удоволствието би било двойно.